مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

سیستم های سیم کشی روکار و زیرکار
سیستم های سیم کشی روکار و زیرکار
جولای 24, 2018
پیمانکاری لوله کشی آب سرد و گرم
پیمانکاری لوله کشی آب سرد و گرم
جولای 24, 2018
Show all

مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

انتخاب مصالح لوله کشی آب سرد و گرم

الف ) لوله کشی آّب سرد و آب گرم مصرفی حاکم باشد و رعایت آن الزامی است.

ب ) مصالح لوله کشی شامل لوله ،فلنج،فیتینگ،شیر و تکیه گاه و بست ،قطعات انبساط و غیره ،باید از طرف پیمانکار برای شرایط کار طراحی ،با رعایت ضوابط مندرج در استانداردهای کشور سازنده ، انتخاب و برای تصویب به دستگاه نظارت پیشنهاد می شود.

۱ ) فقط پس از تصویب دستگاه نظارت ، پیمانکار می تواند نسبت به تهیه هر یک از مصالح لوله کشی آب سرد و گرم اقدام کند.

پ ) در لوله کشی آب سرد و گرم مصرفی مصالح لوله کشی شامل فولادی ،چدنی،مشی(یا آلیاژهای مس)،به ترتیب زیر کاربرد دارد . استنفاده از مصالح دیگر (از جمله مصالح غیر فلزی) بدون تصویب دستگاه نظارت ،مجاز نیست.

(۱ ) لوله ها : فولادی گالوانیزه ( یا آلیاژهای مس)

( ۲ ) فلنج ها: چدنی دنده ای ،چدنی چکش خوار دنده ای ،فولادی گالوانیزه دنده ای

(۳ ) فیتینگ ها : فولادی گالوانیزه دنده ای،مسی (یا آلیازهای مس)،چدنی چکش خوار دنده ای (malleable cast iron)
( ۴ ) شیرها : چدنی ، برنجی یا برنزی

(۵ ) تکیه گاه و بست :فولادی ، مسی (یا آلیاژهای مسی)

ت ) در شبکه لوله کشی آب سرد و آب گرم مصرفی داخل ساختمان فشار کار طراحی(system design pressure) 10 بار(۱۵۰ پوند بر اینچ مربع) و دمای کار طراحی (system design temperature ) ۶۵ درجه سانتیگراد (۱۵۰ درجه فارنهایت) است.

(۱ ) عمر مفید مصالح لوله کشی آب سرد و آب گرم مصرفی در شرایط بالا دست کم باید ۵۰ سال باشد.

ج ) مهمترین مشخصات ساخت و شرایط کاربرد لوله و دیگر اجزای لوله کشی ، مصالح لوله کشی آب سرد و گرم در چهارچوب فشار کار و دمای کار سیستم) ،براساس استانداردهای موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران(ISIRI ) ،سازمان جهانی استاندارد(ISO )،موسسه استاندارد اروپا(EN )،موسسه استاندارد صنعتی آلمان (DIN)،موسسه استاندارد بریتانیا (BSI )،مصالح لوله کشی آب سرد و گرم موسسه ملی استاندارد آمریکا(ANSI) و استاندارد صنعتی ژاپن (JIS )، در این قسمت مورد بررسی قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!